בבית 1 משחקות קבוצות צרפת, מקסיקו, דרום אפריקה ונבחרת אורוגוואי. אורגוואי מאוד רוצה לזכות השנה, היא זכתה רק פעמיים במונדיאל ורוצה לקחת את הכתר בכל מחיר. צרפת הנה נבחרת אשר כבר הצליחה להפתיעה אותנו (עם נגיחות משהו משהו LOL). דרום אפריקה קיבלה בית לא קל (דרא"פ מאחרת את מונדיאל 2010 למי שלא יודע). המשחק הראשון יהיה של הנבחרת המארחת נגד מקסיקו בתאריך 11.6.2010 ביום ו' בשעה 17:00 אחר הצהריים. זה היום בו מיליוני אוהדי כדורגל וגם מי שלא אוהב לראות כדורגל, ישבו מול מסכי ה-LCD הענקיים שקנו במיוחד בשביל לראות את משחקי מונדיאל 2010 והענגו על איזה פיצה טעינה בדרך עם כמה כוסות בירה.
בית 2 הוא הבית אהוב עלי. בבית זה משחקות נבחרות ארגנטינה, דרום קוריאה, יוון ונבחרת ניגריה. ארגנטינה היא הפייבוריטית שלי (מאז 1986). מאמן הנבחרת הוא לא מאשר דייגו מראדונה, אחד השחקנים הטובים ביותר, אשר זכה עם נבחרת ארגנטינה בגביע העולם בכדורגל בשנת 1986 במקסיקו, כאשר נבחרת ארגנטינה שיחקה נגד מערב גרמניה (אז הייתה מערב גרמניה). לארגנטינה אין בית קשה, ואני מקווה מאוד שלא יהיו הפתעות ונראה הרבה שערים (גולים).
בית 3 כולל את נבחרת אנגליה, ארצות הברית, אלג'יריה וסלובניה. לאנגליה לא צריכה להיות בעיה קשה להעפיל לשמינית הגמר, בתקווה לארצות הברית לא תקלקל לא את החגיגה. מונדיאל 2010 יכול להביא איתו כל מיני הפתעות אשר לא נצפה להם. אם זאת, נעבור לבית 4.
בית 4 הוא בית מעניין במיוחד, בו משחקות נבחרת גרמניה, אוסטרליה, סרביה וגאנה. נבחרת גרמניה אמורה לנצח בקלות ולהעלות למשחקי שמינית הגמר. המשחק הראשון של גרמניה הוא נגד נבחרת אוסטרליה בתאריך 13.6.2010 בשעה 21:30.
בית 5 מונדיאל 2010 תשחקנה נבחרות הולנד (השנייה הפייבוריטית שלי), דנמרק, יפן ונבחרת קמרון, אשר יכולה בהחלט להפקיע הרבה שערים ולהפתיע גם נבחרות יותר מנוסות ממנה.
בית 6 הוא בית בו איטליה היא הפייבוריטית לנצח. בגביע העולם בכדורגל 2010, איטליה רותה לנצח. יש לה סגל כוכבים כמו תמיד, אשר עושים חגיגה על מגרש הכדורגל. תענוג לראות אותה מתמסרת, מבקיעה הרבה שערים ומשחקת משחק התקפה ולא בונקרית. בבית זה משחקות גם פראגוואי, ניו זילנד וסלובקיה.
בית 7 הוא הבית של נבחרת ברזיל, אשר רוצה את גביע העולם במונדיאל 2010 אצלה בכיס ויהיי מה. המשחק היותר קשה שלה יהיה כנגד פורטוגל, אך את נבחרות צפון קוריאה ונבחרת חוף השנהב היא אמורה לעבור בקלות. מקווה שנראה הרבה שערים במשחקים של ברזיל כבר בשלב הבתים.
בית 8 כולל את ספרד, שוויץ, הונדורס וצ'ילה. בית לא הכי מעניין, אז זה הבית האחרון. המשחק הראשון של בית זה הוא הונדורס נגד צ'ילה, אשר ייערך בתאריך 16.6.2010 בשעה 14:40.
ישנם שידורים חיים של משחקי מונדיאל 2010 אשר יועברו באינטרנט אונליין בחינם. כמו כן גם שידורים חוזרים של המשחקים ישודרו בטלוויזיה, וגם בטוח תוכלו לראות סרטוני יוטיוב אשר שם יעלו גולשים שידורים חוזרים לש משחקים, לפחות שידורים חוזרים של שערי המשחקים במונדיאל 2010. הולך להיות מאוד מעניין עוד שבועיים, אז יהיו מוכנים.
תגיות:
מונדיאל 2010




