לא מזמן השיקה מיקרוסופט את מערכת ההפעלה שנועדו למכשירי טלפון חכמים Windows Mobile 6.5 עם כמה פונקציות ממש מגניבות למשל איתור הסלולרי שלכם בעזרת שליחת פקודה מהאינטרנט שבעצם מכריחה את המכשיר לצלצל אפילו אם הוא על רטט או במצב שקט, מיקרוסופט לא נשארה מאחורי APPLE והשיקה חנות אפליקציות משלה Marketplace for Mobile ומציעה אלפי אפליקציות להורדה.כרגע גרסת Windows Mobile 6.5 עדיין לא זמינה בישראל (ממה שאני יודעת לפחות) והיא תהיה זמינה ברגע שיגיעו מכשירים שבאמת מוכנים לעבוד טכנית עם מערכת ההפעלה המיועדת. כגון מכשיר ה-HTC HD2 המדובר בשבועות האחרונים שאותו כבר אפשר להזמין בכמה אתרים בחו"ל בהזמנה מוקדמת או לחכות שיגיע לארץ כמובן שחברת ניופאן שמשווקת את מוצרי HTC תשווק את המכשיר הזה.כרגע זה המכשיר היחידי שיעבוד עם מערכת ההפעלה הזו אך סביר להניח שבעתיד היא תופעל על מכשירים סלולרים נוספים.

הכניסה לחנות האפליקציות מאוד פשוטה יש ללחוץ בתפריט ההתחלה על Marketplace ואין צורך לציין פה שנדרש חיבור לאינטרנט שכן זוהי חנות וירטואלית מקוונת.כדי להתחיל לגלוש בחנות או להוריד אפליקציות יש צורך ביצירת משתמש Windows Live ID אז ככה שמי שיש לו חשבון הוטמייל כבר יוכל להכנס ללא שום בעיה ,כפתור ה-What's New בעצם יראה לכם את כל האפליקציות הכי חדשות שנכנסו לחנות,כמובן שיש יישומים בחינם או בתשלום ומההתחלה אפשר לעשות סינון ראשוני אם אתם לא מתכוונים לשלם כסף.
אם בחרתם באפליקציה בתשלום תצטרכו להזין את פרטי האשראי שלכם לפני שתאופשר ההורדה לסלולרי.
למרות הכל אפשר לראות שהיא עדיין בחיתוליה ולא ניתן לפחות עדיין להשוות אותה לאפל סטור או אנדרואיד מרקט ,אבל בטוח שמיקרוסופט יעשו את נה שצריך כדי שהחנות שלהם תשתווה למתחריה..





 







תגיות:

מי הצביע לידיעה הזו

תגובות

 •  RSS פידים  •  ^ למעלה