מאמן נבחרת (Dunga) ברזיל דונגה, מרוצה מההרכב הפותח של נבחרת ברזיל לקראת המשחק נגן צפון קוריאה. השוער Julio Cesar החלים מהפציעה שלו בגב והוא כשיר למשחק הראשון של נבחרת ברזיל נגד צפון קוריאה במונדיאל 2010 בבית ז'. אתר BBC Sport מדווח כי צפון קוריאה תעלה בהרכב של 4-5-1. המשחק הראשון של ברזיל מול צפון קוריאה ייערך באצטדיון בעיר יוהנסבורג. מאמן הנבחרת מצפה שהמשחק מול צ. קוריאה יהיה משחק קל, וברזיל תוכל להבקיע שערים ולזכות בשלוש הנקודות, וזאת מבלי להתאמץ יתר על המידה. כל דבר חוץ ממשחק גמר מונדיאל 2010, יהיה הפסד מבחינתה של נבחרת ברזיל במונדיאל הזה, ואת זה דונגה יותר טוב מאוד.

במשחקי ההכנה (משחקי הידידות) של נבחרת ברזיל, היא נצחה את טנזניה בתוצאה 1-5, אשר הברזילאים שיחקו משחק מצוין. שידור חי ברזיל-צפון קוריאה (Brazil vs. North Korea) יתחיל בשעה תשע וחצי בערב לפי שעון ישראל, והערוץ השני ישדר אותו בשידור ישי מדרום אפריקה. יש פרשנים אשר אומרים כי רק עכשיו התחילו משחקי גביע העולם בכדורגל (מונדיאל 2010). עכשיו כולכם תוכלו לראות את המשחק בטלוויזיה בערוץ 2 (בדקתי, ואני חושב שלא מראים אותו בערוץ 1, רק ב-2, לפחות חיפשתי באתר iba של רשות השידור לראות אם יש קישור לצפייה מיידית של המשחק, אך לא ראיתי). אני יודע שחלק גדול מכם מאוכזבים מהמשחק של ארגנטינה ושל פורטוגל, אך לשם שינוי, אולי הפעם, משחק זה בבית המוות, יעשה את השינוי, ונראה גולים של נבחרת ברזיל (מי יודע, אולי גם של צפון קוריאה?!).

למידע נוסף על המשחק: GOAL.com ובכלל כל משחקים של מונדיאל 2010, כולל חדשות, תקצירי משחקים, וידאו, סגל שחקני הנבחרות, סיכום משחק וסיכום יומי של המשחקים בכל סוף יום, תמונות מהמונדיאל ועוד. גם אתר Walla.co.il וואלה מונדיאל מאפשר לראות תוצאות ב-LIVE של משחקי המונדיאל, סטטיסטיקות משחקים, לוח משחקים, מד כוח, תמונות היום ועוד.





 







תגיות:

מי הצביע לידיעה הזו

תגובות

admin ( 704 ימים )
admin avatar אגב, מישהו ידוע למה באתר ONE.co.il כתוב ONE TV LIVE שידור ישיר של המשחק ברזיל נגד צפון קוריאה, האם אפשר לראות אותו גם באינטרנט? -- לפי מה שראיתי, שידור בערוץ 1 לא יהיה. נכנסתי לאתר שידור חיTC באתר iba, אך לא רשום שם כלום לגבי המשחק של ברזיל נ. צפון קוריאה. אם אי אפשר לראות אותו באינטרנט, אני כנראה אלך לבית קפה לראות אותו שם בשידור חי, שמח לשמוע תשובה לפני תחילת המשחק. תודה.
 •  RSS פידים  •  ^ למעלה