הקיץ כבר ממש פה..אם כל החורף אמרת לעצמך שאפשר להתחבא מאחורי בגדים גדולים או מסתירים זה הזמן לפעול בעניין ולהצר היקפים.
הצרת היקפים נועדה לנשים או גברים שמנים או מלאים,לעיתים אחרי גיל 30+ הגוף שלנו כבר לא כמו שהיה פעם והקרס תופחת לה
היום יש מגוון מרפאות של אסטטיקה שעושות הצרת היקפים בשיטות שונות.
קורה שאנחנו קונים ג'ינס צמוד-סקיני בשפה המודרנית של שנות ה2010 ,ואם אנחנו מעלים כמה גרמים הג'ינס כבר לא ממש נסגר,חשוב מאוד לשמור על משקל תקין ולאכול נכון,לעשות כושר כדי לשמור על גוף יפה וחטוב.
אסטטיקה מרפאות יופי מביאה שיטה חדשה של הצרת היקפים באמצעות אולטראסאונד במכשיר שנקרא "בלה קונטור" ולאחר 6-10 טיפולים כאלה אתם מסודרים.
המכשיר ממיס שומנים,וממריץ את מחזור הדם ובכך גורם לנו לשרוף שומנים וקלוריות ולקבל גזרה חטובה יותר.
היתרון של שיטה זו שהיא מהירה,אין כאבים,או זמן החלמה,ואפשר לחזור לשגרה מייד אחרי הטיפול.
שיטה ידועה נוספת היא הצרת היקפים בלייזר ,אפשר לומר שהשיטה של שאיבן שומן הישנה והכואבת כמעט כבר לא מתבצעת כיום ולמה לנו לסבול אם יש שיטות חדישות ופחות כואבות? (אולי כי הן יותר יקרות?)
גם בלייזר זה עובד על אותו עקרון של המסת שומנים,זירוז זרימת הדם,והאצת חילוף החומרים בגוף.
כאן הטיפול נותן דגש לצלוליטס וברקומות השומן שבגוף.טיפול זה נעשה באמצעות גלים שנקראים RF עם שילוב מסאג' מכאני ,ואין שום התערבות כירוגית או פולשנית שכרורכה בסבל או הרדמה.
יש לקחת בחשבון שהצרת היקפים היא לא דיאטה או הורדה במשקל !! זה רק עיצוב הגוף.לכן רצוי מאוד להתאמן ולשלב תזונה נכונה גם עם טיפולי הצרת ההיקפים.





 







תגיות:

מי הצביע לידיעה הזו

תגובות

 •  RSS פידים  •  ^ למעלה