בחורף מאוד קר שם כי מן הסתם אילת זה אזור מדברי וקר מאוד בעיקר בלילות,חברות התיירות הסוכנים והמלונות מנצלים את העובדה שפחות תיירים ואנשים באים בתקופה זו ופותחים המון דילים ומבצעים בעיקר בישראייר וארקיע אפשר למצוא חבילות נופש זולות כולל טיסות בחצי מחיר ממה שיש בקיץ במלונות של 5 כוכבים.
מה הסיבה למחירים הזולים?? קודם כל מזג האוויר הקריר גם במשך היום שנותן פחות אפשרויות לבילויים ואטרקצית ,לעשות סירות או שייט או אפילולשחות בים או בבריכה זה בעייתי בתקופה זו.
ישנם אנשים אשר ינצלו את העובדה שהמחירים זולים על מנת לנסוע למלון טוב שלא יכלו לשלם עליו מחירים מופרזים בקיץ,כל אחד והמטרות שלו לנופש,ישנם אנשים שאוהבים לנסוע לחופש על מנת לנוח מהשגרה המעייפת וסתם להנות ממלון מעולה עם תכניות בידור בערב,ספא וטיפולים ואין כמו ארוחת בוקר טובה במלון טוב נוף ים והרים ואוייר טוב לנשימה.
כשאני בוחרת מלון זה תמיד חייב להיות מלון חמישה כוכבים פלוס ידוע שמלונות לא סתם עולים הרבה ושבסופו של דבר מלון זול זה אומר שירות זול,פחות אופציות לבילויים וטיפולים ואם כבר נוסעים לחופשה אז שיהיה מלון טוב.שהייתי צעירה יותר הייתי נוסעת למלונות זולים באילת כמו בקעת הירח,אמריקנה,מלון דליה שעל הטיילת שהם מאוד זולים אך לצעירים הם ממש אטרקטיביים כי הם נמצאים במרחק הליכה מהטיילת ,וצעירים בדרך כלל מחפשים מקום לישון בו לאחר בילוי לילי סןער במועדונים באילת.
היום אין סכוי שאני אחזור למלונות הללו ,היום אני מעדיפה לנסוע לאילת כדי לנוח להנות מהפעילויות שהמלון מציע,לשבת בבריכה עם מיץ טוב וכמובן חשוב שהדיל יהיה עם טיסה...כי לנסוע באוטובוס זה ממש נורא..
אין סיכוי לסים נופש באילת מבלי להכנס לקניון "מול הים" שהוא קניון ללא מע"מ, אפשר למצוא את אותם המוצרים שראיתם בת"א בחנויות זארה,קסטרו,פוקס,לי-קופר,ולקנות את המוצרים הללו ללא מע"מ שזה באמת משתלם,אני תמיד קונה באילת ויטמינים בסופר-פארם אשר בקניון במחירים מאוד זולים.
רבים מהתיירים חושבים שכל אילת ללא מע"מ וזה ממש לא נכון תדעו שרק הרשתות הן ללא מע"מ דוכנים בטיילת או חנויות פרטיות בקניון דופקות מחירים ממש גבוהים וגורמות לאנשים לחשוב שזה עוד מחיר זול.
מי שלא מחפש את כל הפינוקים של מלון 5 כוכבים יכול בהחלט לשלם מחיר זול יותר אם ייקח דירת נופש באילת שהו דירות מפוארות ומאובזרות,רק ללא השירותים שיש במלון-הכוונה לספא,שירות חדרים,צוות בידור,חדר אוכל וכו..בדרך כלל דירות אלה ממוקמות קרוב למרכז באזור קלאב-הוטל ויש תמיד סופרמרקט שפתוח 24 שעות אם חסר לכם משהו במקרר.
היום בכל כניסה למלון שהוא 4 כוכבים ומעלה יש דוכן שבו אפשר לשמוע מידע אודות אטרקציות שיש בעיר אילת אם זה סירות,שייט בים,טיולי ג'יפים,עיר המלכים,שחייה עם דולפינים,שמורת האלמוגים,IMAX,ועוד הרבה. וכמובן לקבל הנחה מסויימת אם אתם אורחים של המלון.למשל אם אתם אורחים של "הרודס" תקבלו כניסה במחיר מוזל ל-KING CITY .
יש הרבה אופציות לנופש באילת כדאי מאוד לעשות השוואת מחירים בזאפ לפני שבוחרים נופש ולראות היכן הכי זול,טיפ קטן-אם אתם ספונטנים בדקה ה-90 אפשר למצוא מחירים זולים יותר יחסית או לפני חגים המחירים יורדים.
נופש מהנה!
תגיות:
אילת
מלונות




