אני ממליצה על טיולי מאור אשר יושבים ברמת גן,חברה מאוד משפחתית ונחמדה אשר מציעה טיולי יום מוזלים בשבתות או באמצע השבוע.
במשך שנים כל שבת ישנם טיולים כמעט בכל מזג אוויר,מה שיפה בזה שהם מתאימים את הטיולים לעונת השנה הנוכחית ,והם יודעים בדיוק מתי יש פריחות יפות,ולאן לנסוע באיזה עונה..
האיסוף מתבצע באוטובוס באזורי רמת גן- ת"א ואפשר פשוט להחנות את הרכב ולהנות מנסיעה באוטובוס מפואר עם מדריך טיולים ששר שירים ומספר בדיחות וכמובן מדריך אותנו לאורך כל הטיול היכן אנחנו נמצאים ומהי ההסטוריה של המקום.
המפגשים הם מוקדם בבוקר בסביבות 7 וחוזרים בשעות הערב שש -שבע..ישנם טיולים מוזלים במיוחד לים המלח,לצפון ,לירושלים,נחלים ועוד הרבה,חלק מהטיולים כוללים כניסה לספא וארוחת צהרים.
לטיולי מאור יש חבילות נופש מוזלות לאילת ,טבריה,ים המלח,כולל טיולים בדרך ליעד,וזה כולל הסעות משהו שחוסך למי שלא רוצה להשקיע מאות שקלים בטיסות.
כך אפשר באמת לצאת ליום של כייף עם מי שאוהבים ולחזור הביתה עם כוחות מחודשים..
תגיות:
טיולים




