המשחק הראשון של נבחרת ארגנטינה יהיה נגד נבחרת ניגריה ב-12.6.2010 בשעה 17:00 (שעון ישראל). לאחר מכן המשחק השני נגד דרום קוריאה ולאחר מכן נגד יוון. נבחרת ניגריה נגד ארגנטינה, מה אתם אומרים, ניגרה לוקחת? -- נראה כי ניגריה בונה על שתי תיקו וניצחון אחד כדי להעפיל למשחקי שמינית הגמר לפי אתר VoaNews.com. הנבחרת הניגרית כבר הפסידה את אחד מהשחקנים הכי חושבים שלה בנבחרת, John Mikel Obi בגלל פציעה. זה המונדיאל ה-4 של נבחרת ניגריה והיא מרגישה שהיא מוכנה לתת את כל כולה כדי להביא כבוד חזרה לארצה. הניגרים מאוד אוהבים כדורגל, כן, זה ממש בנשמה שלהם כמו שאומרים. לפני 4 שנים הנחברת לא הצליחה לעבור את שלב המוקדמות לאחר הפסד לנבחרת גרמניה במוקדמות מונדיאל 2006.

מתברר שיש הרבה אנשים אשר מאמינים כי נבחרת ניגריה יכולה להפתיע, אולי לא נגד נבחרת ארגנטינה, אך אולי נגד יוון או דרום קוריאה. הניגרים יודעים כי הנבחרת החידה אשר יכולה בקלות למנוע ממנה לקחת נקודות בבית ב' היא נבחרת ארגנטינה. לפי האסטרטגיה של הנבחרת, לא נראה שממש יהיה אסון להפסיד לארגנטינים, אבל יותר חשוב לשחק טוב, להבקיע שערים ולנצח לפחות את אחד המשחקים נגד יוון או נגד דרום קוריאה. זה לא שניגריה כזו בררנית באשר למי היא תבחר לנצח או לא, זה פשוט עובדה כי את ארגנטינה אין לה שום סיכוי לנצח, או שמה תהיה פה הפתעת המונידאל? (נננהה, סיכוי סופר קלוש). אני אוהד ארגנטינה, אבל במידה וניגריה תנצח את ארגנטינה במשחק אשר יערך ב-12/6/2010 בשעה 17:00, אני חושב שזה יעשה את המונדיאל לרק יותר מעניין, גם עבור הניגרים וגם בכלל למשחקי מונדיאל 2010 באופן כללי.

כאשר מגיעות נבחרות חזקות למשחקים של רבע הגמר ומעלה, כבר לא רואים נבחרות מפתיעות, כי החלשות עפות לפני, והמשחקים בין הנבחרות החזקות יכולות במקרה הפחות טוב (או תלוי איך מסתכלים על זה), להיגמר בפנדלים (בעיטות עונשין מ-11 מטר). אני לא אוהב לראות משחקים אשר מוכרעים בפנדלים, כי אני מרגיש שאף קבוצה לא בדיוק נצחה את המשחק. לסיכום, ניגריה תשחק הכי טוב שהיא יכולה, אך ארגנטינה תיקח את המשחק, ולפי דעתי גם בהפרש שערים ניכר. בכל מקרה, רשמו לעצמכם -- ארגנטינה נגד ניגריה ב-12.6.2010 בשעה 17:00.





 







תגיות:

מי הצביע לידיעה הזו

תגובות

 •  RSS פידים  •  ^ למעלה