ידעתם שאפל כבר לפני 6 שנים התחילה לדבר על מחשה הלוח (טאבלט) הידוע iTablet/iPad בשמו, שאמור להיות מחשב מיני עם כל האפליקציות שצריך במחשב,רק נקווה שלא ידחסו בו גם טלפון סלולרי מתישהו כי יהיה אסון. לאחרונה פורסמו תמונות של מחשב הלוח של אפל בכמה גרסאות שהאחרונה מביניהם מאוד דומה לאייפון לפחות מבחינת העיצוב ,מלבד הגודל הפיסי כמובן שזהו גודל מסך של ,"7 ואומרים שיש גרסה חדשה יותר עם מסך בגודל "10.7.
אפילו מערכת ההפעלה נקראת iPhone OS ,כמובן שגם פה הטאבלט יגיע כנראה לא רק בגרסה אחת ,הגרסה הראשונה תהיה עם תקשורת 3G,והגרסה השנייה תגיע בלי.

אומרים שהמחשב יושק בסביבות 2010 ,עם מעבד SAMSUNG ויהיה מהיר מהרגיל ויתמוך בדור 3.5 HSDPA.
אין ספק שהעיצוב של APPLE בכל המוצרים שלהם בהחלט מדהים ולפעמים אנשים בוחרים לקנות אותם כדי שיהיה להם מוצר מרשים להראות אותו ולא ממש בודקים אם המכשיר פונקציונלי עבור הדברים שהם צריכים לעשות,לוח הטאבלט נראה עדין למראה דק בשחור בוהק ממש יפהפה,אם תשימו את האייפון לידו הם יראו כמו אח קטן וגדול..ממש דומים.
בקליפ המצורף אפשר לראות בקצרה את תכונות המכשיר הדקיק, יש לו כניסת USB,קורא כרטיסים צג גדול(כנראה "10) ברזולוציה של680X450 פיקסלים,יציאת DVI ועוד.





האם יגיע בקרוב?





 







תגיות:

מי הצביע לידיעה הזו

תגובות

 •  RSS פידים  •  ^ למעלה